Tel: 0519 221 871 Vandaag open van 10:00 - 17:00 Route

Het ontstaan

In onze familie draait alles om kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Vader, met jarenlange ervaring als Beddenspecialist, heeft zijn passie doorgegeven aan zijn dochter. Samen zijn ze gedreven om elke klant de ultieme relaxervaring te bieden. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, voel je de warmte en betrokkenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en helpen u met plezier bij het vinden van de perfecte relaxstoel.

Maar er is meer. Voor ons is de verkoop van relaxstoelen niet alleen een zakelijke aangelegenheid. We geloven dat ontspanning en harmonie essentieel zijn in ons drukke leven. Daarom hebben we met liefde en toewijding een collectie relaxstoelen samengesteld die niet alleen ergonomisch en comfortabel zijn, maar ook passen bij uw unieke stijl en smaak van deze tijd.

Waarom Baarsma?

Onze stoelen zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, waarbij we alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle leren stoel voor uw kantoor, een sta-op functie om comfortabel op te staan, een massagestoel om de spanning weg te nemen of een stoel met verstelbare rugleuning en voetsteun voor optimale ontspanning, wij hebben de perfecte stoel voor u.

Bij Baarsma zitcomfort gaan we verder dan alleen het verkopen van stoelen. We willen dat onze klanten zich speciaal voelen en genieten van hun aankoop. Bovendien bieden we een breed scala aan opties, zoals verschillende stoffen, kleuren en afwerkingen, zodat u uw relaxstoel kunt personaliseren en laten aansluiten bij uw interieur.

Ontdek de magie van ontspanning en beleef de harmonie tussen vakmanschap en familie bij Baarsma Zitcomfort. Kom langs in onze showroom of bekijk ons assortiment online. Laat ons u begeleiden op uw reis naar ultiem comfort en welzijn.

En komt het even niet uit; relax!

Nieuws

De relaxstoel Petunia is in de aanbieding en UIT VOORRAAD LEVERBAAR! van €1295,- voor maar €995,-

TIJDLOOS COMFORT

2 motorige relax. Verstelbare rugleuning en voetsteun. Sta-op functie. Bullstof. Lederen basis met aangename gevoel van microvezel wat suède combineert.Luxe uitstraling en gemakkelijk in onderhoud

Kies voor tijdloos comfort met de Petunia relaxstoel en geniet vandaag nog!