Tel: 0519 221 871 Vandaag open van 10:00 - 17:00 Route

Nieuw bij Baarsmazitcomfort: Introductie Flexlux

Na een succesvolle eerste paar maanden hebben we bij Baarsmazitcomfort goed nieuws! We zijn verheugd om ons assortiment uit te breiden met het merk Flexlux.

Flexlux vertegenwoordigt een ware revolutie in comfortabel zitten en ontspannen. Als gepassioneerde, vakkundige en ervaren Deense fabrikant, staan zij bekend om hun prachtig vormgegeven banken, designstoelen en relaxfauteuils met een ongeƫvenaarde focus op comfort.

Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld met het oog op de hedendaagse consument. Door Italiaanse esthetiek, Scandinavische innovatie en Deense designwaarden te combineren, bieden we meubels die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook buitengewoon comfortabel en betaalbaar voor iedereen.

Vanaf 1 april zijn de relaxstoelen van Flexlux beschikbaar in onze showroom, en om onze nieuwe samenwerking te vieren, bieden we een exclusieve introductiekorting aan op geselecteerde items.

Kom langs en ervaar zelf het ultieme comfort van Flexlux bij Baarsmazitcomfort. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de perfecte relaxfauteuils voor uw huis.