Tel: 0519 221 871 Vandaag open van 10:00 - 17:00 Route
Bouvardia

Bouvardia

Ontspan in stijl met de Bouvardia, onze relaxstoel van de maand november. Deze eigentijdse relaxstoel is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten. Met zijn 2-motorige functie kun je moeiteloos de rugleuning en voetsteun afzonderlijk verstellen, waardoor je de perfecte zithouding kunt creëren voor ultieme ontspanning.

De Bouvardia beschikt over een handige liftfunctie, wat het opstaan en gaan zitten vergemakkelijkt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteitslederen bekleding ervaar je niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid en een luxe uitstraling. De Bouvardia wordt geleverd exclusief accu, waardoor je deze eenvoudig kunt aansluiten op het lichtnet.

Of je nu geniet van een boek, een film kijkt, of gewoon even tot rust wilt komen, de Bouvardia biedt de ideale omgeving voor ontspanning. Met zijn strakke en eigentijdse design past deze relaxstoel perfect in elk interieur. Bovendien is de Bouvardia snel leverbaar, zodat je binnenkort kunt genieten van de ultieme ontspanning in jouw eigen huis. Kies voor de Bouvardia en ervaar de ultieme combinatie van comfort, stijl en functionaliteit voor de maand november.

Nu tijdelijk! Van €1795,- voor €1495,-