Tel: 0519 221 871 Vandaag open van 10:00 - 17:00 Route
Petunia

Petunia

Maak kennis met de ontspanningsparel van de maand november, onze 2-motorige relaxstoel, de Petunia. Deze eigentijdse en uiterst functionele relaxstoel is speciaal ontworpen om jouw comfort naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde functionaliteiten kun je de rugleuning en voetsteun moeiteloos afzonderlijk aanpassen, zodat je altijd de perfecte zithouding kunt vinden.

Een bijkomend voordeel van de Petunia is de ingebouwde liftfunctie, waarmee opstaan uit de stoel een moeiteloze handeling wordt. Deze functie is van onschatbare waarde voor iedereen die wat extra ondersteuning nodig heeft. Bovendien is de stoel bekleed met een makkelijk te onderhouden stof, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

De Petunia wordt geleverd exclusief accu. Met deze relaxstoel ben je verzekerd van ultiem comfort en gemak. Bovendien is de Petunia snel leverbaar, zodat je binnenkort kunt genieten van de ultieme ontspanning in jouw eigen huis.

Kortom, de Petunia is de perfecte relaxstoel voor wie op zoek is naar comfort, functionaliteit en stijl. Ervaar zelf het ultieme comfort en geniet van de voordelen van de Petunia relaxstoel.

Nu tijdelijk! Van €1295,- voor €995,-